Isabelle A toont haar nieuwe vriend
Volledig scherm
Isabelle A toont haar nieuwe vriend © RV

Isabelle A is verliefd op haar duetpartner: “Tijdens de clipopnames in Parijs sloeg de vonk over”

ShowbizzEen nieuwe single én een nieuwe liefde voor Isabelle A (44). En die twee hebben alles met elkaar te maken. De zangeres blikte een romantisch duet in met Daalman, een Kempische singer-songwriter. “In de studio klikte het meteen tussen ons”, vertelt ze. “Voor de opnames van de videoclip trokken we naar Parijs en daar sloeg de vonk over.” 

19 reacties

  • Liliane Giraerts

    4 jaar geleden
    K'lees hier niks anders dan veel geluk samen, ofwel is er iets mis met mij, ofwel kan alles tegenwoordig, is niks om fier op te zijn, een getrouwde man, akkoord dat zijn huwelijk op springen staat, maar nu zal het zeker niemeer goed komen, al een eens aan zijn vrouw gedacht? Verdient die geen kans om als nog haar huwelijk te redden?
  • Ann Dupont

    4 jaar geleden
    Mooi nummer! Heel veel geluk! Dat verdien je
  • Carina Holemans

    4 jaar geleden
    Prachtig nummer, mooi koppel veel geluk ❤
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Dat al het geluk jullie mag te beurt vallen. Denk eraan door vallen en opstaan leer je elkaar altijd beter kennen. Hou moet en hou vol, jullie verdienen het als geen ander. Breng samen ons nog goede muziek, EN het goede nieuws zoals Natalia en Nathalie. Als het zover is. Nog een dikke proficiat aan jullie twee.
  • Isabel da Silva

    4 jaar geleden
    Veel succes , dat het deze keer mag lukken . En al ben ik een man , je hebt er een heel knappe uitgekozen . Mooier dan Clooney , waar mijn vrouw zot van is .