Vorige week kwam ook al een lading mondmaskers aan in Luik.
Volledig scherm
Vorige week kwam ook al een lading mondmaskers aan in Luik. © repro Dieter Nijs

Vliegtuig met 7 miljoen mondmaskers geland in Luik

Een nieuwe lading mondmaskers is deze ochtend geland in Luik. De vracht bevat 7 miljoen mondmaskers en 100.000 gezichtsmaskers, die bestemd zijn voor de medische sector.

32 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Alles wordt moet in China geproduceerd worden omdat hier de winstmarge dan groter is. Hoe zijn sommige anders op zo'n korte termijn multi miljonair geworden. Al de goedkoop winkels hebben een winstmarge maal vijftig. Voor een halve euro kan je een fitbit bandje bestellen, verzending in begrepen rechtstreeks in China, als het bij een Europees bedrijf besteld wordt, is het min. twintig euro, is dit nog realistisch
  • Ben Kabas

    4 jaar geleden
    Duizenden bureaucraten en papierkakkers controleren in de EU de zegel, sticker en conformiteit van een mondmasker maar er is bijna geen enkele fabrikant in de EU om mondmaskers te maken conform de regels in de EU.Daarvoor doen we beroep op China waar het virus zijn oorsprong had. Bye bye EU.
  • Jeanpierre Vanrykel

    4 jaar geleden
    7+6+5=18miljoen maskers voor de medische sector. Vorige week eenzelfde hoeveelheid waarvan een deel gekregen van Jack Ma. Maar onze verzorgers hebben ze niet. Ra ra waar zijn ze? Vandaag in de apotheek eentje gekocht voor18€! Ik begin me toch maffiavragen te stellen ?
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Toch erg dat alles van China moet komen met de kans dat de kwaliteit een groot vraagteken is. Kunnen wij dat in Europa niet maken met de juiste kwaliteit?
  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Waarom moeten we hier steeds chinese brol importeren van twijfelachtige kwaliteit? Hoog tijd dat we hie capaciteit opzetten om die dingen zelf te maken volgens de goeie normen . T zal wat duurder zijn ok...