De stopzetting van de Belgische competitie is geen al te groot item in Europa.
Volledig scherm
De stopzetting van de Belgische competitie is geen al te groot item in Europa. © Photo News

Europese media over stopzetten Belgische competitie: “In de Premier League wordt zoiets financieel een moeilijk verhaal”

VoetbalHoe kijkt Europa naar de stopzetting van de Belgische competitie en de harde communicatie van UEFA? De klassieke printmedia hebben vooral oog voor het nieuws binnen hun landsgrenzen. “Maar we hebben nog nooit zoveel internationale persvragen gekregen als gisteren", klinkt het binnen de Pro League. 

11 reacties

  • rene de kort

    4 jaar geleden
    zeg aan UEFA volgend seizoen geen Europees voetbal maar ja de centen zullen spreken
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Louis Meuleman Dit is de schuld van de grote voetbal clubs die al jaren de kleine clubs uitbuiten en door de betere spelers weg te halen met gigantische lonen waardoor de kleine clubs ook zotte bedragen betalen om spelers te kunnen houden en nu als hun competitie zou stoppen dreigen fait te gaan door het missen van uitzendrechten maar niks geven om de gezondheid van de spelers puur maffia praktijken
  • Jos Verboven

    4 jaar geleden
    Enige juiste beslissing de competitie hier en nu te stoppen. Deze stand is de eindstand van dit seizoen. Parijs-Nice is ook gestopt met de stand van de voorlaatste rit als definitieve uitslag. Te veel commerce in het voetbal? Zou na de coronacrisis wel eens heel anders kunnen uitdraaien.
  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    Nu ziet men waar de geldwolven zitten. Gezondheid wat is dat, enkel geld en de grote parvenu’s uithangen, dat is van tel. En daar betalen de supporters honderden euro’s aan abonnementen voor.
  • triphon de veirman

    4 jaar geleden
    dat is de UEFA daar telt maar juist geld mensenlevens niet.