Andy Peelman
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman © Kristof Ghyselinck

Andy Peelman wil zijn carrière bij de ‘echte’ politie nog niet opgeven: “Een terugkeer naar mijn oude job? Waarom ook niet?”

ShowbizzPrimo sprak af met Andy Peelman (36), Koen uit ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ en presentator van ‘Wakandy’ en ‘Andy Op Patrouille’, op een zaterdagochtend. Het is de eerste zaterdag nadat het coronavirus officieel een pandemie werd. Andy is net terug van een skireisje in Noord-Italië. “Maar ik stel het goed”, stelt de acteur ons gerust wanneer hij ons samen met zijn vrouw Tine en dochtertje Feline thuis, in Haaltert, ontvangt. “Bij mijn thuiskomst heb ik onmiddellijk een bevriende arts geraadpleegd. Alles is in orde. We gaan ons echter wel aan de regels houden: geen handen schudden, niet kussen … Met zo’n kleintje in huis, zijn we extra voorzichtig.”

4 reacties

  • Johan commère

    4 jaar geleden
    Hoe rapper , hoe liever , onnozelaar die niks kent van acteren of presenteren
  • Diane Van den Broeck

    4 jaar geleden
    De nieuwe acteurs die er zijn bijgekomen vind ik veel minder dan de vorige. Politieagenten met lang haar dat gewoon los mag blijven hangen vind ik w weinig geloofwaardig. Liever terug de oude acteurs.
  • Patrick Van bouwel

    4 jaar geleden
    Direct terug naar uw oude job
  • Maurice Berden

    4 jaar geleden
    Ik zou zeker terug gaan naar de echte politie als ik u was, want acteren kan je niet. Onnozel doen voor kleine kinderen is niet acteren. Veel volwassenen waaronder ikzelf zap onmiddellijk weg als je te zien bent.