iStock
Volledig scherm
© iStock

Mag ik barbecueën met mooi weer? Crisiscentrum legt uit wat kan en niet kan

Het is paasvakantie en het kan vandaag tot wel 25 graden worden. Ideaal weer dus voor een barbecue of een wandeling. Maar door de coronacrisis gelden er strenge maatregelen: het Nationaal Crisiscentrum schept klaarheid over wat kan en niet kan. 

89 reacties

  • philippe michiels

    4 jaar geleden
    wat me toch opvalt,alle kapperszaken zijn gesloten,maar let eens op "onze politiekers"hoe goed zij gekapt en geschoren zijn,allemaal hun vrouw als kapper?
  • jurgen vergaelen

    4 jaar geleden
    Visjes vangen lichaamsbeweging? Op een brommertje rijden lichaamsbeweging? Mensen stop met zagen en respecteer de regels. Het zijn er maar enkele en ze zijn keisimpel.
  • johan de clerck

    4 jaar geleden
    Aan alle verstandige mensen die van plan zijn om de regels te overtreden omdat de zon schijnt: ik ben verpleegkundige en zie dagelijks wat de gevolgen hiervan zijn. Er zullen nog dagen komen dat de zon schijnt. Zorg er allen voor dat jullie het kunnen meemaken
  • Danny Vermeiren

    4 jaar geleden
    Nico Lietaert : waarschijnlijk omdat er voor of na jou dan ook anderen op dat bankje kunnen zitten en zo de besmetting doorgeven.
  • jacqueline bax

    4 jaar geleden
    Je hebt hier ineens zeer grote gezinnen rondlopen, met ineens een paar volwassenen en een heleboel kindjes. Veel wielrenners die netjes met 2rijden maar lekker zitten te tuffen en snotblazen voor mijn deur. Ik prijs mezelf wel gelukkig met mijn grote tuin, snap ook wel dat mensen die op een appartement zitten soms echt even buiten willen. Maar die grote groepen...hmmm?