© VRT / IG

Gluren bij BV's: Zo worden Olga en Eva getroost na 'De Slimste Mens'

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

vwh

Katja Retsin ging nog eens naar de kapper voor de feestdagen en herintroduceert haar froufrou. "He's back", schrijft ze bij een selfie.

Ook zangeres Noémie Wolfs haar korte coupe werd opgefrist voor de eindejaarsperiode. Zij ging langs bij BV-kapper Jochen Vanhoudt.

Niels Destadsbader kreeg al na één maand een gouden plaat voor zijn album 'Speeltijd' en bedankte onder meer Miguel Wiels via zijn Instagrampagina.

Martine Prenen en haar man Luc, wiens zoon onlangs een modellencontract binnenhaalde, zien elkaar graag en bewijzen dat met een selfie aan de kust. "Echte liefde = groeien als koppel, elkaar leren kennen en elkaar nooit opgeven", schrijft ze erbij.

Kat Kerkhofs en Dries Mertens hadden eerder deze week een date met Kevin De Bruyne en zijn verloofde Michèle. Ze deelde een foto van hun onderonsje. "Our dinner dates", stond erbij.

Op de set van 'Familie' wordt weleens geëxperimenteerd met de styling van de acteurs, zo droeg Kurt Rogiers maandag een zwarte rok. En die stond hem echt prachtig. "Aparte outfit van de dag", schreef hij bij het stijlvolle beeld.

Ex-basketter Pieter Loridon deelde nog eens een foto van zijn vriendin Laure Zeeuwen, met wie hij naar de première van het Kerstcircus ging in de Carré in Willebroek.

Olga Leyers en Eva De Roo mogen de 'Slimste Mens' dan wel niet hebben gewonnen, ze worden getroost door niemand minder dan Mathieu Terryn, de frontman van Bazart. "We zijn in goede handen", schrijft Olga bij een foto waarop de man hen omhelst.

Uit een foto van Eva De Roo, blijkt dan weer dat het er wild aan toe ging op de afterparty van 'De Slimste Mens' met Herman Brusselmans en Philippe Geubels. "Onvergetelijke nacht met Herman Brusselmans en het hoofd van Philippe Geubels, slaapwel", schreef ze bij een wazig kiekje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer