'Blijf In Uw Kot' met Jonas Van Geel
Volledig scherm
'Blijf In Uw Kot' met Jonas Van Geel © VTM

Cleymans & Van Geel brengen nieuwe single en ook Regi kan zingen in ‘Blijf In Uw Kot’

TVVTM en Qmusic slaan de handen in elkaar voor ‘Blijf in uw kot!’. Van 9 tot 12 uur presteren een VTM-schermgezicht en Qmusic-dj Vincent Fierens, uiteraard op veilige afstand van elkaar, elke dag samen het programma. Vandaag: Cleymans & Van Geel lanceren hun nieuwe plaat, Ingeborg krijgt dansles en Regi toont zijn zangkunsten. 

0 reacties

  1. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”
  2. Nina De Man keert dankzij ‘Sing again’ terug naar televisie: “Ik voelde me een giraf in een vijver vol met koivissen”
    PREMIUM
    TV

    Nina De Man keert dankzij ‘Sing again’ terug naar televisie: “Ik voelde me een giraf in een vijver vol met koivissen”

    Met haar snedige kritiek als jurylid in de eerste twee edities van ‘Idool’ ontpopte Nina De Man zich tot een geliefd televisiegezicht. Tot ze plots van het scherm verdween. Tien jaar later keert Nina terug naar de buis als jurylid in ‘Sing again’. In dit gesprek legt ze uit waarom ze de showbizz vaarwel zei en de ommezwaai die ze maakte in haar leven. “Ik weet dat ik voor mijn huidige leven in de wieg gelegd ben.”