Dertig procent van Delhaize-klanten respecteert social distancing niet.
Volledig scherm
Dertig procent van Delhaize-klanten respecteert social distancing niet. © Photo News

Dertig procent van Delhaize-klanten respecteert social distancing niet

Drie op de tien klanten van Delhaize respecteren de social distancing-maatregel niet, zelfs na aandrang van een winkelmedewerker. Dat stelde de supermarktketen vast bij een steekproef. Delhaize gaat daarom vloerstickers aanbrengen om die anderhalve meter te waarborgen, meldt het bedrijf in een persbericht.

21 reacties

  • Monique Hermans

    4 jaar geleden
    Het is crisistijd, deze mensen moeten veilig kunnen werken. Daarom zet aan elke supermarkt een militair die zijn er voor het volk te beschermen dus dat is nu, en die schijnheilige dat zijn dan deze die elke dag in hun handen kloppen heb je mij gezien!
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Het ergste vind ik nog steeds dat bepaalde mensen nog eerst alle groenten en fruit bepotelen om toch maar die groente of stuk fruit te hebben dat liefst voor hen onderaan de doos ligt.
  • Carl Vangenechten

    4 jaar geleden
    Als iedereen, zoals in China, een mondmasker zou dragen zou het al iets veiliger zijn. Laat personen die handig zijn met de naaimachine maar mondmaskers maken.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Vandaag files aan delhaize om toch maar te kunnen genieten van die vijf procent korting. Niet aan mij besteed voor vijf euro ga ik niet aanschuiven en de kans om besmet te worden. Volgende week kan je gaan winkelen in een winkel zonder volk en volle rekken zoals de vorige weken na de hamsterdagen en alles vers.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Met weinig volk in de winkel zou men gewoon met afstand een treintje kunnen maken achter elkaar. Gewoon een beetje geduld tot de vorig klant zijn aankopen genomen heeft. Maar de meesten gaan direct ommetoeren alsof dat product dat ze nodig hebben het laatste op de aarde is, om er eerst bij te zijn. En gaan dan nog elkaar kruisen en hinderlijk passeren zonder afstand te houden. Misschien moet men éénrichtingspijlen aanbrengen en verbod om af te slaan en terug te keren.