Photo News
Volledig scherm
© Photo News

UEFA-voorzitter Ceferin maakt standpunt duidelijk: “België riskeert uitsluiting van Europees voetbal”

Belgisch voetbalDe voorzitter van de UEFA, Aleksander Ceferin, heeft het standpunt van de Europese voetbalbond over het stopzetten van de Jupiler Pro League bekendgemaakt. “België en de andere competities die eraan denken om het seizoen te annuleren, riskeren deelname aan Europees voetbal volgend seizoen”, vertelt de Sloveen aan de ZDF.

95 reacties

  • lilianne van neylen

    4 jaar geleden
    Dat verwondert mij nu echt niets. In de wereld van het voetbal zijn alle criminele beslissingen gerechtvaardigd. Als het maar om het grote geld gaat. Dan zijn wet, regels noch gezondheid van enig belang. Ronduit degoutant!
  • KURT verheyen

    4 jaar geleden
    sluit ze maar uit. die halen toch nooit iets
  • Eduard Janssens

    4 jaar geleden
    Voor mij is Fc Brugge verdiend kampioen als je op de tweede 15 los staat en op Anderlecht 27 zegt dat genoeg over de rest die hadden maar beter moeten doen;ik ben geen fan van Fc Brugge.Vind dit de terechte en enige juiste beslissing laat die geld wolf maar roepen!
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    Zo zie je maar weer dat het geld voor sommige nog altijd belangrijker is dan de gezondheid van de mensen .
  • Richard Naegels

    4 jaar geleden
    Die gast moet dringend op zijn plaats gezet,de Europapolitiek moet hier tussenkomen en een sanctie opleggen indien dit dreigement doorgaat,straf dat een sportbond zijn eigen visie kan hebben in deze crisissituatie waar het optimaal gaat om volksgezondheid die veel geld kost en zal gaan kosten.