Disneyland Paris
Volledig scherm
Disneyland Paris © AP

Disneyland Paris doneert 100.000 mondmaskers en schoenhoezen aan ziekenhuizen

ShowbizzOok Disneyland Paris toont zich solidair in coronatijden. Het Franse park schenkt meer dan 100.000 medische spullen, waaronder mondmaskers en schoenhoezen, aan ziekenhuizen in de buurt.

0 reacties

  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’: “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”
    PREMIUM
    TV

    Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’: “Ik liet mijn platencon­tract ontbinden. Mensen verklaar­den me gek”

    Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen... Het was héél pittig.”