Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cercle Brugge is tweede Belgische club die spelers in technische werkloosheid zet

Cercle BruggeCercle Brugge is, na Waasland-Beveren, de tweede club in de Jupiler Pro League om haar spelers op technische werkloosheid te plaatsen. De Vereniging maakte het nieuws vrijdagavond bekend op haar website. Woensdag koos Waasland-Beveren als eerste 1A-club voor technische werkloosheid.

6 reacties

  • Michel Cauwenberghs

    4 jaar geleden
    Kan Toch niet, hebben er geen recht op. Of even veel sociale lasten betalen , procentueel dan op inkomen en dan kunnen ze in aanmerking komen, alles alles ok is zijn ze de koning te rijk en al het moeilijk gaat mogen wij er mee voor opdraaien. Heren politiekers, het is aan jullie.
  • hugo van der speeten

    4 jaar geleden
    Alles ging op zijn pootjes gezet worden door het parlement ivm met de sociale lasten en het gunstregime voor voetballers maar wordt telkens op de lange baan geschoven.
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Dan moeten ze zoals iedere bedrijf en iedere werknemer normale sociale lasten betalen. Al die voorkeursbehandelingen moeten stoppen.
  • Toon Schouteden

    4 jaar geleden
    Die gasten betalen vrijwel géén bijdrage aan de sociale kassen en personenbelasting. Is het dan wel eerlijk om die een werkloosheidsuitkering te verlenen? Als hun job in crisistijd hetzelfde wordt behandeld als een gewone arbeider of bediende, wordt het hoog tijd dat ze in het "normale" leven ook dezelfde verplichte bijdragen storten als Jan en alleman.
  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Normaalste zaak toch! Maar hoogdringend maatregelen en dicipline ! Cercle gaan doppen en club spelers kopen voor 15 miljoen euro! Waar zijn de regels vandaag!
  1. Van 1A naar 4P. Bijna een jaar na zijn vertrek bij Cercle Brugge is Vincent Goemaere de nieuwe voorzitter van KFC Damme: “Met dezelfde passie”
    PREMIUM
    voetbal vierde provinciale B

    Van 1A naar 4P. Bijna een jaar na zijn vertrek bij Cercle Brugge is Vincent Goemaere de nieuwe voorzitter van KFC Damme: “Met dezelfde passie”

    Hij begon 2023 als voorzitter en zal in dezelfde functie het kalenderjaar afsluiten. Niet meer in eerste klasse, wel in vierde provinciale. Maar met evenveel passie en drive. Vincent Goemaere (51) is gisteren door de Algemene Vergadering van KFC Damme benoemd tot preses, bijna dag op dag elf maanden nadat hij bij Cercle Brugge de eer aan zichzelf hield en opstapte omwille van een conflict met toenmalig CEO Ben Lambrecht. “Ik miste het voetbal en ben blij dat ik nu weer volop mensen kan samenbrengen, de gemeenschap kan dienen. Zoals bij Cercle.”
    Brugge
  2. Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) wil tegen STVV opstaan: “Lessen trekken uit kastijding”
    PREMIUM
    voetbal jupiler pro league

    Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) wil tegen STVV opstaan: “Lessen trekken uit kastijding”

    Vier-nul achter na amper een half uur spelen... Het is iets wat je niet meer verwacht van Cercle Brugge, dat zich tijdens het voorbije anderhalf jaar als een reuzendoder manifesteerde en net onder de top uitgroeide tot de moeilijkst te bekampen tegenstander. “De beste remedie is de volgende wedstrijd, zondag tegen Sint-Truiden moeten we dringend wat rechtzetten”, concludeerde Hannes Van Der Bruggen na de afgang in Westerlo.