Philippe Goffin
Volledig scherm
Philippe Goffin © Photo News

Regering haalde al 5.000 Belgen terug naar ons land

Buitenlandse Zaken heeft er al voor gezorgd dat zowat 5.000 Belgen uit het buitenland terug konden keren naar België. Dat zei minister van Buitenlandse Zaken Philippe Goffin in een interview met L'Avenir. Morgen worden nog twee vliegtuigen verwacht.

9 reacties

  • julien de meulder

    4 jaar geleden
    terug halen kan ik nog mee leven maar dan verplicht 14 dagen in carantaine anders heeft het geen nut dat wij al 3 weken ons best doen om in ons kot te blijven.
  • Jeaninne Bonduwe

    4 jaar geleden
    En zls ze terug keren worden ze zelfs nog niet gecontroleerd bij aankomst. Denk maar aan het verhaal van die 2 mensen uit ieper die teruggekeerd zijn uit Peru. Er was enkel controle aan de Duits Belgische grens om te zien of ze belg waren en voor de rest, niks.
  • Germain De Block

    4 jaar geleden
    En mensen die niet op reis kunnen voor 1 of meerdere maanden betalen wel mee en nog met het risico dat ze hen komen besmetten.wij mogen het huis niet uit en zij komen van alle landen.waar is de logica.
  • Nadine Huldemont

    4 jaar geleden
    Wie draait er op voor het kostenplaatje ? Vertrekken meestal met grote sier maar om terug te halen, beroep doen op het geld van de kleine man.
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Er zitten er nog op meerdere plaatsen belgen die nu plots liever terugkomen en nu eisen die gasten dat belgie hen komt halen, want ze hebben ook anderen gehaald. Ja alles gratis maar ge moet de chanche hebben dat ze juist uw richting uitkomen en nieuw zeeland is natuurlijk niet bij de deur. Eigenaardig toch wel dat de belgische staat dan plots de grote schuldige is dat zij niet terugkunnen? Wist niet dat de belgische staat gratis reisbijstandsverzekeringen uitschrijft.