thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Boekhouders bang voor besmetting via papier

Heel wat boekhouders en accountants maken zich zorgen over de overdracht van het coronavirus via de vele papieren documenten die ze krijgen van hun klanten. Dat zegt de Koninklijke Vereniging voor Accountants en Boekhouders van België (KVABB).

13 reacties

  • Juliette Nijs

    4 jaar geleden
    Kom seg, beetje normaal blijven. Laat dan alle inkomende post even 1 tot 3 dagen liggen voor je er mee aan de slag gaat. Voor dringende zaken is er hoe dan ook de email en kan het nodige document alsnog nagestuurd worden en later aan een dossier toegevoegd worden. Als er nu 1 veilig beroep is... Denk dat je meer moet opletten als er collega's rondlopen dan dat je schrik moet hebben van de post.
  • Stefanie van Dijk

    4 jaar geleden
    Gewoon even een paar dagen laten liggen, ik kan me daar evenzo druk om maken als ik wil, vanmorgen het gemeentekrantje uit de brievenbus gehaald, zou dat wel safe zijn ...
  • Marc Debeuckelaere

    4 jaar geleden
    Via email documenten doorsturen, dan is er zeker geen probleem
  • Chris Verberne

    4 jaar geleden
    Alle documenten minstens 24 uren laten staan, daarna is het veilig. Het corona virus blijft niet langer dan 24 uren leven op papier en karton. Wij werken ook nog (logistiek) en dagelijks gaan er ook vele materialen, gereedschappen en documenten door onze handen. Ook voor ons vormt corona een grote bedreiging, maar toch werken we door zodat bedrijven en instellingen die op ons rekenen, toch verder kunnen werken. Sterkte aan iedereen die onder moeilijke omstandigheden plichtsbewust werkt.
  • louis van hoeylandt

    4 jaar geleden
    is volledig in hun stijl van doen ....men noemt dat ook anticiperen