© PN

Tanja Dexters: “Zonder Valentina zak ik helemaal in elkaar”

Twee maanden nadat Miguel haar verliet voor de jongere Robin, moet Tanja Dexters nog wennen aan het co-ouderschap. “Na onze reis naar Ibiza en twee dagen in Knokke, moest ik afscheid nemen van Valentina. Ze vertrok nu opnieuw naar Ibiza, maar met haar papa en zijn nieuwe vriendin. Ik had het daar enorm moeilijk mee”, bekent Tanja in Story.

jva

“Voor het eerst sinds onze breuk had ik een serieuze dip. Dat we geen koppel meer zijn, kan ik gemakkelijk loslaten, maar dat Valentina zonder mij op vakantie gaat, dat doet pijn. Ik probeer mijn zinnen te verzetten door te werken... en te feesten. Op het verjaardagsfeestje van een goede vriend had ik wel te veel limoncello gedronken. Ik was volledig van de kaart en ze hebben mij naar huis moeten brengen. Als Valentina er is, trek ik me aan haar op en kan ik de wereld aan, zonder haar zak ik gewoon in elkaar.”

Toch zal Tanja haar dochter niet met een schuldgevoel opzadelen. “Ik heb Valentina duidelijk verteld dat Robin papa’s nieuwe vriendin is. Onze dochter is ook niet dom, Miguel is duidelijk verliefd en ik wil vooral open zijn tegen haar. Ik maak me trouwens geen zorgen over Robin als plusmama, de meeste vrouwen hebben toch niets dan goede bedoelingen met kinderen.”

En Tanja zelf weigert haar optimisme te verliezen. Ze is én blijft een 'happy single mom'. "Speciaal voor Tomorrowland heb ik mijn haar roze laten verven. Voor de eerste keer ben ik ook drie volledige dagen naar het festival gegaan, en ik heb er echt van genoten. Bovendien was ik in het fijne gezelschap van enkele goede vrienden en Valentina's babysit Maria, hun steun is mij echt ontzettend veel waard."

 

Having so much fun with my angel ???? #monroebeach #knokke @oceancouture #valentina #sameswimwear

A photo posted by Tanja Dexters (@tanjadexters) on

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer