Een blik op de bunkers van Vivos xPoint in de heuvels van South Dakota.
Volledig scherm
Een blik op de bunkers van Vivos xPoint in de heuvels van South Dakota. © VIVOS XPOINT

In deze luxueuze bunkers duiken rijken en beroemdheden onder voor corona: “Als de dominostenen vallen zijn wij voorbereid”

CelebritiesWie van ons zou niet van een uiterst veilige en discrete schuilplaats houden om er te kunnen ontsnappen aan de coronacrisis? Heel wat rijken en beroemdheden dachten ongetwijfeld hetzelfde, toen ze investeerden in een bunker van doomsday-bedrijf Vivos Group. Het Californische bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van kleine luxueuze verstevigde burchten waar vermogende families het einde der tijden kunnen overleven. Logisch dus, dat ze sinds het uitbreken van de coronapandemie al heel wat nieuwe klanten konden verwelkomen.

43 reacties

  • nik scroll

    4 jaar geleden
    Mensen zijn arm van geest als ze dit geloven. Er zijn wel andere aangenamere manieren om zich af te schermen van het coronavirus als men schatrijk is.
  • Guido De deken

    4 jaar geleden
    En dan...komen die rijken na een jaar van isolement uit hun bunker, hoe ze weten dat het terug veilig is weet ik niet, en alle arme onderdanen zijn uitgeroeid. Hoe gaan ze dan overleven. Hopelijk hebben ze voordien een overlevingscursus gevolgd. Bunkers zonder ramen...ik zou gek er uit komen. Waarom mogen gevangenen elke dag gelucht worden denk je.
  • marc Deglin

    4 jaar geleden
    kom je na een jaar eruit en iemand anders is met uw eigendommen lopen.
  • joepie de poepie

    4 jaar geleden
    En het zijn bekan zomersolden... 2 bunkers kopen en je krijgt ne kok met een michelin-ster gratis voor uw conserveblikken klaar te maken...mjammjam...lekker
  • Wesley Meseure

    4 jaar geleden
    Zouden ze nog belast.worden als het einde.voorbij is