© AFP

Gevierde Netflix-reeks ‘Tiger king’ krijgt extra aflevering

Er komt een extra aflevering van de populaire Netflix-reeks Tiger king. Dat heeft Jeff Lowe, de huidige baas van de zoo die centraal staat in de reeks, verklapt in een video op Twitter. Ze wordt eerstdaags opgenomen.

gjs

De nieuwe Netflix-docureeks Tiger king: murder, mayhem and madness is in enkele dagen tijd uitgegroeid tot een wereldwijde hype. Het redelijke waanzinnige verhaal van Joe Exotic, de extraverte baas van een zoo in een uithoek van de Amerikaanse staat Oklahoma, en zijn zakenpartner Jeff Lowe beroert mensen van over heel de wereld.

Die Jeff Lowe, op dit moment de grote baas van de zoo, heeft op Twitter laten weten dat het niet bij de huidige zeven afleveringen blijft. Dat heeft hij gezegd in een video die hij naar Los Angeles Dodgers-speler Justin Turner en zijn vrouw Kourtney stuurde nadat die in haar podcast over hem gepraat had.

“Hey Kourtney en Justin, dit is Jeff Lowe van Tiger king op Netflix”, zegt hij in die video. “Bedankt om naar onze show te kijken. Christie zei me dat jullie grote fans zijn, en jullie hebben duidelijk nood aan iets om te doen nadat jullie zeven uur lang naar ons gekeken hebben. Netflix gaat nog één aflevering toevoegen. We nemen hier morgen (zondag, nvdr) op en volgende week zal het resultaat te zien zijn. Wees voorzichtig, blijf gezond en draag je mondmasker.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer