Mohamed Nahi (32)
Volledig scherm
Mohamed Nahi (32) © DH/Photo News

Winkelbediende (32) van Colruyt gestorven na besmetting met coronavirus, bedrijf zal extra inspanningen doen voor personeel

Enkele dagen geleden is een winkelbediende van een vestiging van Colruyt in Vorst overleden na een besmetting met het coronavirus. Bij de medewerkers is dat verlies zwaar aangekomen. Colruyt Group benadrukt dat de maatregelen van de overheid strikt worden gevolgd en dat er dagelijks wordt bijgestuurd. De onderneming is een extra regeling aan het uitwerken voor het personeel.

131 reacties

  • De Lille Anne-sophie

    4 jaar geleden
    Zelf ben ik medewerker van Colruyt, de beste werkgever dat België kan en mag hebben.... Zelf stond ik vanaf dag 1 aan het front, heb alles meegemaakt, van hamsteren tot extreem aanvullen, van agressie tot empathie toe, van angsten onder collega’s en klanten en etc.... De COLRUYT heeft vandaag dag 1 enorme maatregelen genomen, Colruyt heeft ons alle dagen extra hulpmiddelen, ontsmetting, dingen opgelegd om onszelf en onze klanten kunnen en mogen beschermen!!!
  • Viviane Van Oosterwijck

    4 jaar geleden
    Binnenkort overal zelfscan * iedereen content
  • Steven Vanneberg

    4 jaar geleden
    De Colruyt mijden, dat moet je doen. Niet alleen nu maar ook buiten Corona tijd. Is een keten die de zelfstandige uitbaters kapot maakt met hun Okay-concept. In de kleine dorpen openen maar 's zondags niet opendoen want dat kunnen en willen ze niet betalen. Ik begrijp sowieso niet dat je in een winkel met Oostbloklook wil shoppen om een paar centjes te besparen. Zelfs Aldi en Lidl zijn luxeshops vergeleken daarmee.
  • Marijke Keller

    4 jaar geleden
    Heel erg dat de winkels zo met de gezondheid van personeel en klanten spelen. Ik zou me net beter voelen moest die jongen die stokbroden aan het inpakken was in Lidl dit weekend en met zijn collega praatte tegelijkertijd een mondmasker aanhad. Nu heb ik het stokbrood laten liggen. Sterkte voor de familie.
  • Mike Dooms

    4 jaar geleden
    Daarnet naar okay Herzele geweest. De kassierster staan daar, zonder enige bescherming, gewoon naast elkaar. Een studente en iemand die helpt op nog geen halve meter van elkaar. Begrijpen wie kan