Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tom De Sutter (34) kijkt in 13 flashbacks terug op 13 seizoenen profvoetbal: “Preud’homme was de beste trainer”


Belgisch voetbal8 maart 2020, Royal Knokke FC tegen FC Gullegem, eindstand 4-1. Vijf minuten voor tijd gaat Tom De Sutter naar de kant. Voor de allerlaatste keer in zijn carrière. Donderdagmiddag kondigden zijn drie kinderen Anna, Stan en Noah dat op Instagram in zijn naam aan. Samen met de ex-Rode Duivel blikken we in 13 flashbacks terug op 13 seizoenen voetbal op het hoogste niveau.

4 reacties

  • Guillaume Jeurissen

    4 jaar geleden
    Ik , anderlecht supporter , heb U altijd geapprecieerd, gewoon ne geweldige speler , er zijn zo enkele spelers die men niet snel zal vergeten . CHAPEAU
  • Patrick Smorgens

    4 jaar geleden
    Succes in je verdere leven Tom
  • cindy vanherpe

    4 jaar geleden
    Een kerel waar ik altijd respect zal voor hebben Het ga he goed Tom!
  • johan balbaert

    4 jaar geleden
    Al die bla bla. Zonder cercle stond je nog te voetballen bij fc Torhout. Maar dat ben je vergeten zeker. Dat je de kans om je te bewijzen dat je een goeie voetballer bent van cercle gekregen heeft. En met een heel goeie trainer dan bij cercle. Dhr Glen Deboeck. Met hem is het allemaal begonnen. Maar toch bedankt om voor cercle te spelen. En daar je best te hebben gedaan. En vele goals gemaakt. Jammer dat je later in het seizoen geblesseerd was. Of we konden kampioen worden. Hahaha.