belga
Volledig scherm
PREMIUM
© belga

Waarom Lou Deprijck zichzelf een wereldburger noemt: “Ik heb vijf dochters, verspreid over de hele wereld”

ShowbizzMaar liefst 20 miljoen verkochte platen. Nummer drie op de lijst van Belgische artiesten die wereldwijd het meest hebben verkocht, na Adamo en Jacques Brel. Hits als ‘Charlie Brown’, ‘Disco Samba’, ‘So Fla-Fla’ (met Two Man Sound), ‘Kingston, Kingston’ (met Lou & the Hollywood Bananas) en last but not least, ‘Ça Plane Pour Moi’ (met Plastic Bertrand – later bleek dat hij niet alleen de producer was, maar ook de man die de hit in zong). Kortom, zanger en componist Lou Deprijck is schatrijk. Toch wil hij, op 74-jarige leeftijd, nog niet rentenieren. Hij staat deze zomer zelfs twee maanden lang op het podium van het Witte Paard in Blankenberge, zo zegt hij in weekblad Primo.

2 reacties

  • Jose Van Hauwaert

    4 jaar geleden
    Hij is ook de maker en zanger van de Song "Pataya Pataya" die hij zingt op de muziek van Kingston Kingston. Heel graag gezien in de Thaise Badplaats Pataya en Jomtien overigens. Hij verblijft daar zowat 6 maand per jaar.
  • bert de jaegher

    4 jaar geleden
    Is dit de man die in Iedereen beroemd ook het stukje HUH presenteert ? Fantastisch hoe hij het doet en zijn vrouwelijke collega,s ook