CEO Karel Van Eetvelt en Vincent Kompany.
Volledig scherm
CEO Karel Van Eetvelt en Vincent Kompany. © Photo News

“Anderlecht leefde de voorbije jaren serieus boven zijn stand”: Kompany en CEO Van Eetvelt gaan geen onderwerp uit de weg in dubbelinterview

Anderlecht“RSCA leefde de voorbije jaren serieus boven zijn stand.” Anderlecht-CEO Karel Van Eetvelt zegt waar het op staat in een dubbelgesprek met Vincent Kompany, die desondanks zoals altijd positief blijft. “De financiële problemen zie ik als een opportuniteit.”

19 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Mooie foto hier van Mr Van Eetveld met op de achtergrond een zeer dure Massarati van een dikke 100.000 euro . Dat zegt echt genoeg over RSCA . Meer dan genoeg.
  • Sam Valkenborgs

    4 jaar geleden
    Anderlecht heef het voordeel dat ze kunnen putten uit een grote vijver Brusselse jeugd waar overleven voor de ouders haast alleen mogelijk is als hun zoon doorbreekt in het eerste elftal terwijl Club Brugge niet uit zo’n vijver kan putten omdat de jeugd daar vaker voorrang zal geven aan hogere studies.
  • Marc vermeiren

    4 jaar geleden
    Eindelijk eens enen met gezond verstand en realisme...toch gek dat sommigen niet beseffen dat ze boven hun stand leven of anders gezegd volop meeprofiteren zolang het kan zonder met voortbestaan van club begaan te zijn. Maar wel zeggen dat ze ermee begaan zijn. Trek nog maar een volgende streep Karel. Iemand moet het doen.
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Het verdelen van de Europese gelden komt niet voort uit het feit dat Rsca dit jaar geen Europees speelt, wel uit het feit dat de competitie vroegtijdig werd afgesloten door de Corona crisis. Zo ontneem je ploegen als Antwerp, Charleroi, Standard, Genk, Mechelen en ja ook Rsca om hun alsnog te kwalificeren voor Europees voetbal of een beter ticket in de wacht te slepen. Het is dan maar logisch dat er voor deze uitzonderlijke toestand een regeling wordt onderhandeld.
  • Rik Olivier

    4 jaar geleden
    Hoogmoed komt voor de val. Nu zouden andere clubs plots moeten bijspringen om RSCA er financieel bovenop te helpen. Wanneer hebben jullie de andere clubs geholpen toen je in jullie gloriejaren waren ?