Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ook wie in supermarkt werkt is bang: "We willen klanten vragen om achteruit te gaan, maar dat durven we niet altijd”

De dood van een 32-jarige supermarktmedewerker heeft grote indruk gemaakt in de supermarkten. Niet alleen bij Colruyt, waar de vader van twee kinderen aan de slag was, maar ook bij de collega’s van andere warenhuizen. Drie medewerkers praten over hun angstgevoelens: “Sommigen beginnen in de winkel politieagent te spelen en opmerkingen te maken over wat mag en niet mag.”

53 reacties

  • Piet Dooremont

    4 jaar geleden
    Meer dan de helft van het personeel in warenhuizen heeft reeds covid asymptomatisch of met een minimum aan symptomen doorgemaakt. Er wordt veel te veel emotioneel gereageerd als het woord dode valt. natuurlijk mag men ook niet bagatelliseren of de waakzaamheid en discipline vallen weg.
  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Gewoon doen, dat is nu is iets wat ik niet persoonlijk opvat, dat gaat om je gezondheid. Het is soms niet evident. Mensen gaan nog steeds per 2. Staan te dralen. En aan de kassa, ja sorry, niet ieder van ons is 2 meter lang dus onze armlengte is in verhouding. Voor die laatste, schuif aub de artikelen ver genoeg door, zelf houden de meeste klanten er ook niet van om zo dicht bij iemand te komen. Liefst bestel ik online, maar ja dat gaat niet overal en niet berekenbaar momenteel.
  • jo vissenaeken

    4 jaar geleden
    Zelfde aan de nutsleiding te werken. Mensen komen ons uitmaken omdat we het water hebben afgesloten van heel de straat voor een lek te kunnen maken. We zijn allemaal mensen hoor.
  • Katrien Wouters

    4 jaar geleden
    Veel te weinig respect voor de winkelbedienden en nee, ik werk niet in een winkel! Ze staan ook in de frontlinie voor ons. Mijn respect hebben jullie beste mensen ...
  • Chris Hom

    4 jaar geleden
    Ik heb respect voor de mensen die in warenhuizen werken en ons voorzien van onze levensmiddelen. Maar er zijn nog steeds kopers die het niet kunnen laten om fruit en voorverpakte waren eens te betasten/bekijken maar toch niet aankopen .... en inderdaad op deze manier wordt besmetting snel doorgegeven !!!!