De ‘GEES’, voluit de Groep van Experts die belast is met de Exit-Strategie, zal geleid worden door Erika Vlieghe, diensthoofd infectieziekten aan het UZ Antwerpen.
Volledig scherm
De ‘GEES’, voluit de Groep van Experts die belast is met de Exit-Strategie, zal geleid worden door Erika Vlieghe, diensthoofd infectieziekten aan het UZ Antwerpen. © BELGA

Deze experten zullen exit uit coronacrisis voorbereiden

De samenstelling van de werkgroep die de exitstrategie uit de coronacrisis moet bepalen, is bekendgemaakt. De groep bestaat uit deskundigen en wetenschappers uit verschillende vakdomeinen. Onder anderen viroloog Marc Van Ranst en interfederaal woordvoerder Emmanuel André zullen beslissen wanneer en in welke stappen de maatregelen tegen de coronacrisis geleidelijk zullen afgebouwd worden.

22 reacties

  • Geert De Regge

    4 jaar geleden
    dit is gewoon een carnavalgroep ipv een groep bekwame personen
  • Emiel Frederickx

    4 jaar geleden
    Ik blijf in mijn kot. Dat is nog altijd het veiligste. Doe niet aan daguitstapjes, ik ga niet sporten en ik ga niet naar de horeca nu. Het is nog niet de tijd hiervoor. Ze lossen veel te veel en veel te vroeg. Maar ja als politiekers moeten luisteren... de gevolgen gaan we snel zien. In augustus terug tweede golf, ik wil er niet aan meegewerkt hebben. Dus mensen blijf thuis buiten je werk en de boodschappen.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    De Vlaming kennende zal het vanaf de eerste dag dat hij vrijer mag rondbewegen een feest worden. Met alle gevolgen vandien. En dan kunnen we met zijn allen terug gaan binnen zitten.
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Benieuwd wat ze in de exitstrategie gaan zeggen over het al dan niet dragen van mondmaskers...
  • Eric Dens

    4 jaar geleden
    @Emi de Graeve. Ik denk dat je het net omgekeerd verteld dan wat het moet zijn. Horeca ten vroegste vanaf 1 juli en dan nog enkel in openlucht. Zou dat geen beter idee zijn ?