Van Eetvelt: “Als wij als voetbalgemeenschap geen solidariteit tonen, vind ik dat heel bedroevend”

AnderlechtDe ‘corona-call’ van Vincent Kompany en CEO Karel Van Eetvelt doet stof opwaaien. Vooral de idee vanuit Anderlecht om de komende seizoenen de Europese inkomsten te verdelen valt op. Van Eetvelt reageert daarover bij VTM Nieuws: “Dat is ons standpunt, maar als andere clubs dat niet willen doen, neem ik daar akte van”. Dat en nog twee passages uit het interview uitgelicht.

11 reacties

  • Pieter De Ruyter

    4 jaar geleden
    Ik herinner mij de woorden die Van Eetvelt ooit uitsprak "in de jaren '50 had iedereen werk,maar de lonen waren dan ook een pak lager".Ach Karel,er is ook een voetballeven in 1B hoor.
  • Wim De Brauwer

    4 jaar geleden
    Als ceo van unizo moest de werkmens ook nooit op enige vorm van solidariteit rekenen Van Eetvelt. Nu je in de positie van de mindere zit ga je solidariteit vragen. Geen dikke bonussen meer of wa?
  • H. Anckaert

    4 jaar geleden
    Van Eetvelt, dit is de droevigste dag toch in je leven als je dergelijke dingen vraagt aan de andere ploegen die hun bewind wel op orde hebben!! Je bent pas 3mnd bij RSCA en je komt dit nu vragen aan hen, diegenen die het zelf en zonder steun allemaal hebben bewerkstelligd!! Je moest beschaamd zijn tot achter je oren!! Als RSCA supporter zou ik deze PIPO al buiten kijken!!
  • Geert Vlietinck

    4 jaar geleden
    Typisch Van Eetveld als het maar in zijn kraam past maar pas op solidariteit in de andere richting werkt bij hem niet nog nooit geweest.
  • Filip Verhaegen

    4 jaar geleden
    Mijnheer Van Eetvelt. Anderlecht heeft vroeger nooit willen helpen en kocht, om toch maar kampioen te kunnen spelen, de beste spelers van de concurrentie op. Ze waren indertijd de top en hielden met niemand rekening en plots moet elke ploeg, die alles zelf hebben opgelost, Anderlecht bijspringen. Van een geld belust en egoistisch persoon gesproken.