De elektrische Volkswagen Golf
Volledig scherm
De elektrische Volkswagen Golf © VW

Volkswagen produceert E-Golf langer wegens problemen met opvolger

Volkswagen blijft de E-Golf langer produceren. De reden hiervoor zijn softwareproblemen met de nieuwste elektrische auto van het concern, de ID.3. Dat heeft Volkswagen laten weten. 

10 reacties

  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Wie zegt dat de gereduceerde verkeersstroom geen invloed heeft op fijn stof? Er zijn andere factoren die voor een toename zorgen, met normaal verkeer zouden de drempelwaarden veel sterker overschreden worden. Bovendien is fijn stof maar een van de vele schadelijke stoffen die door brandstofwagens worden uitgestoten.
  • paul verspeelt

    4 jaar geleden
    De sterk gereduceerde verkeersstroom door de coronacrisis , heeft geen resultaat op fijn stof en co2 in de lucht. Als er één ding duidelijk is daardoor , is het dat de elektrische prullen die ze ons door de strot willen duwen , geen ene moer , nul de botten helpt voor het milieu en al zeker niet voor het klimaat.
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Anekdotes kunnen nooit de basis zijn voor algemene conclusies, economische data zijn dat wel. Q1 2020 was weer eens top voor Tesla.
  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Niets te maken met leergeld, wel met de goedkope diploma's in Europa. Honda's 1ste EW, direct in orde met technieken die andere merken nog niet hebben. Pas gelezen iemand koopt een 2020 Tesla 3, om zijn 2017 te vervangen, dezelfde fouten en problemen zitten er nog in, en in de afwerking ontbreken onderdelen, wordt niet meer bijgeleverd. Door zo'n brol wil slechts 50% van de EW eigenaren nog een EW na hun 1ste...
  • Jean-Pierre Vijt

    4 jaar geleden
    Aan Erwin,sjoemel software VAG groep heeft hier niets mee te maken . Vele merken deden dat ,en de kwaliteit van de motor was goed . Nu terug naar het onderwerp : Een nieuw model ongeacht het merk ,daarmee moet je wachten om aan te kopen tot alle fouten er uit zijn .