Lieven Scheire, Marc Van Ranst en Stef Vanlee
Volledig scherm
Lieven Scheire, Marc Van Ranst en Stef Vanlee © Qmusic

Marc Van Ranst, Lieven Scheire en Stef Vanlee geven antwoord op de 10 meest gegoogelde vragen over corona

Het coronavirus blijft voor vragen zorgen bij veel mensen. Die vragen tikken we allemaal massaal in in Google. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van Qmusic laten daarom in een podcast viroloog Marc Van Ranst, tv-gezicht Lieven Scheire en ‘Dertigers’- en ‘Familie’-acteur Stef Vanlee, die ook verpleger is op de spoedafdeling van het Antwerpse Jan Palfijnziekenhuis, de 10 meest gegoogelde vragen over het coronavirus beantwoorden.

8 reacties

  • Rony Schouteere

    4 jaar geleden
    Ze maken de bevolking nog steeds wijs wat ze kwijt willen. Voor de zoveelste keer hoopvol nieuws met iedere dag meer doden! Wanneer gaan al die politiekers de onkunde van hun dienste toegeven? En volgende verkiezingen zullen alle belgen voor die onbevoegden opnieuw stemmen!
  • Marinka Debaveye

    4 jaar geleden
    Waarom zijn er in België procentueel evenveel doden en besmettingen als in landen waar men minder of geen maatregelen trof? Hadden al die maatregelen dan zin?
  • Ja Rodrigus

    4 jaar geleden
    Dodelijker als SARS dus de mortaliteit procenten waar ze met goochelen kloppen niet maar dat durven ze niet toegeven. Mijn prognose tegen 2021 zijn 700000 doden in België
  • Jean-Paul De Winter

    4 jaar geleden
    Ik hoor dat Finland voldoende beschermingsmateriaal heeft voor zijn bevolking, de mondmaskers blijken wel al oud te zijn maar “doen nog perfect dienst”. Hier hebben ze bergen mondmaskers vernietigd die blijkbaar te oud waren... hoe leg je zo iets uit.. in Finland doen oude mondmaskers het nog perfect en hier niet..
  • Jan Sierens

    4 jaar geleden
    Het is niet zonder meer correct te stellen dat milde klachten recupereren na een paar dagen. Er zijn veel voorbeelden van plots verergeren. Om maar een voorbeeld aan te halen, de Britse premier. Er bestaan medicijnen, maar ze werken niet optimaal en hebben bijwerkingen. En stop toch te zwanzen over het vals gevoel van veiligheid van mondmaskers. Als een Belg geacht wordt een belastingsbrief met 829 codes in te vullen, kan men hem wel aanleren hoe een mondmasker op te zetten.