Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Fietswinkels willen versoepeling coronamaatregelen voor fietsverkoop

Traxio Velo, een federatie van fietshandelaars, vraagt de regering om de regels voor de verkoop en levering van fietsen te versoepelen. De sector heeft het water aan de lippen door de stilgevallen verkoop en grote stocks, klinkt het.

10 reacties

  • Ake Gustavson

    4 jaar geleden
    Al dat gemekker om maatregelen te versoepelen, terwijl er nog steeds meer en meer mensen sterven. Winkels openen, stacaravan, paardrijden... Wacht gewoon zolang het nodig is! Met lakens uit het raam te hangen alleen, zal het niet lukken.
  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Je kan evengoed zeggen doe de doe het zelf winkels nu open op afspraak ; mensen hebben nu tijd om te schilderen of weet ik nog welke klus maar geen materiaal. En t zou het huislijk geweld ook wel verminderen ..
  • Patrick Van Bogaert

    4 jaar geleden
    En doe ook de doe het zelf winkels en tuincentra terug open mits de regels van de warenhuizen toe te passen...
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Waarom kan men in deze tijden geen fietsen verkopen "op afspraak". Iemand die een fiets wenst te kopen kan een slot van 1/2 uur reserveren om langs te komen. Zo kunnen ze aan een potentiële klant een gepaste fiets aanbieden (en verkopen). Als men dan de regel hanteerd da&t slechts één klant gelijktijdig in de winkel is en men ontsmet z'n handen voor en na het winkelbezoek dan is er toch geen probleem of vergis ik mij ?
  • Karel Delcroix

    4 jaar geleden
    Iedereen wîl versoepeling voor zijn eigen zaak. Als we zo verder doen en zo alles verder blijven uithollen, is er binnenkort van quarantaine geen sprake meer.