Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Herstructurering bij Brussels Airlines wordt “geïntensiveerd”

Het Duitse luchtvaartconcern Lufthansa verwacht ook na de coronacrisis een significante afname van het luchtverkeer. De raad van bestuur van het moederbedrijf van Brussels Airlines heeft daarom beslist om uitgebreide maatregelen te nemen om de capaciteit van de vluchtoperaties op lange termijn te verlagen. De herstructurering bij Brussels Airlines zal “geïntensiveerd” worden, net als bij Austrian Airlines, klinkt het. De vluchtoperaties bij dochter Germanwings worden stopgezet.

16 reacties

  • Jo Nijs

    4 jaar geleden
    Eigenlijk vind ik dit schandalig. Die grote maatschappijen die, als het goed gaat, hun geld liever uitkeren aan aandeelhouders en zo weinig mogelijk aan de staat, diezelfde maatschappijen staan nu aan te kloppen bij diezelfde staat om "gered te worden". Ik zou zeggen: "ga klagen voor geld bij uw aandeelhouders !". Dus staatssteun voor prive kan ALLEEN als ze die moeten terugbetalen met een heftige interest. Net zoals KBC en alle banken vroeger eigenlijk hebben moeten doen !
  • paul lemmens

    4 jaar geleden
    Aan luchtvaart maatschappijen hebben wij onze buik Vol , wij zijn te klein
  • Emiel Vandeplas

    4 jaar geleden
    Nieuwe BNP Paribas met de financiële transfers ?
  • Geert Landsman

    4 jaar geleden
    Iedereen wordt dus ontslagen. Luchtvaart brengt ons niks dan ellende en heel veel kosten. Tijd om op te doeken. In geen enkel land is de luchtvaart winstgevend, in geen enkel land betalen ze belastingen. Stop ermee.
  • Lieven tanghe

    4 jaar geleden
    Vliegtuigreizen zullen sterk verminderen . Intercontinentale reizen als vakantie zouden na de coronavirus verboden moeten worden .Neem uw vakantie dichter bij huis .Goed voor de economie .