Bart Peeters en Koen Wauters maken zich zorgen
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Peeters en Koen Wauters maken zich zorgen © Gregory Van Gansen/Kristof Ghyselinck

Koen Wauters en Bart Peeters maken zich zorgen om de coronacrisis: “Er zijn veel artiesten die nu dieper in de shit zitten dan wij”

Showbizz“Mensen als Koen en ik kunnen het verschil maken”, zegt Bart Peeters (60). Hij en Koen Wauters (52) zijn al jaren de leading men van de Vlaamse showbizz en televisie. In deze moeilijke tijden brengt Dag Allemaal hen samen voor een gesprek over de rampzalige gevolgen van corona voor de hele entertainmentsector én de invloed van de crisis op hun persoonlijke leven. Een uniek dubbelgesprek, uiteraard via de webcam. “Maar zodra deze periode voorbij is, geven we elkaar een dikke knuffel.”

27 reacties

  • Ian Vandenbossche

    4 jaar geleden
    Missch kunnen de miljonairs onder de artiesten hun niet zo rijke collega’s wat financieel helpen.
  • Mia Verheyen

    4 jaar geleden
    Men zoek blijkbaar nog +- 18.000 seizoenarbeiders, niks voor hun? Na de Corona kunnen ze terug gaan zingen en of acteren.
  • Frank Slaets

    4 jaar geleden
    De ene heeft een leuke vastgoedportefeuille en de andere een goede spaarcent . Dus no worries voor beiden . De anderen : tja . De sage van de krekel en de mier .
  • Luc Vdm

    4 jaar geleden
    Artiest zijn is geen beroep das een hobby om veel geld te kunnen verdienen zonder iets te moeten voor doen
  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Wat hebben die hierover te spreken? Iedereen zit in hetzelfde schuitje en juist die twee hebben meer dan geld genoeg. En als ze ipv zo veel sier te maken en alles willen en uitgeven en de jan uit hangen, moesten ze maar gespaard hebben. Dus overdrijf niet hé Koen & Bart. Er zijn nog meer mensen en die echt en heel hard werken, die verdienen het meer dan die entertainment gedoe