Siska Schoeters en Tomas De Soete
Volledig scherm
PREMIUM
Siska Schoeters en Tomas De Soete © Kristof Ghyselinck

Zo doorspartelen onze BV’s de corona-quarantaine: kopzorgen om lening, boos over schamele uitkering, maar ook... nageltjes lakken

ShowbizzSociale isolatie, meester of juf spelen voor de kinderen, financiële beslommeringen... Ook BV’s beleven onzekere tijden door corona. Maar net als iedereen proberen zij het beste te maken van hun ‘nieuwe leven’. “Eindelijk nog eens met het gezin rond de tafel zitten, da’s nu ons kleine gelukje.”

4 reacties

  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Zolang alles goed gaat zoveel mogelijk verdienen en laten zien dat ze geld hebben , grote auto , dikke villa zonder er rekening mee te houden dat je in mindere tijden ook moet blijven betalen zoals eenieder .
  • Dirk DE Bakker

    4 jaar geleden
    Geen compassie met al die bv ze moeten maar leren zoals een goede huisvader te zorgen voor hun familie en zichzelf, er zullen altijd sukkelaars tussen zitten maar ja je kan niet heel de wereld helpen hé maar er zijn partijen die dit wel denken en het ons ook opdringt.
  • albert stroobanddt

    4 jaar geleden
    Dat is een nadeel als ge op zelfstandige basis werkt. Albert Stroobandt
  • Marc Sierens

    4 jaar geleden
    Als die bekakte Vlamingen bijdragen zoals wij zullen ze ook recht hebben op een degelijke uitkering en moeten ze niet steeds staan janken dat ze te weinig krijgen,of nog beter zoek degelijk goed betaald werk maar ja werken daar wringt het schoentje ze staan liever in de boekjes dat streelt hun grote ego’s