Lokeren-aanvoerder Killian Overmeire.
Volledig scherm
Lokeren-aanvoerder Killian Overmeire. © Photo News

Sporting Lokeren krijgt geen licentie, club gaat wel in beroep bij BAS

Belgisch voetbal‘t Is nu ook officieel: Sporting Lokeren krijgt geen licentie. Dat laat Louis De Vries weten aan onze redactie. De club gaat wel in beroep bij het BAS.

36 reacties

  • Stefaan Vanwijnsberghe

    4 jaar geleden
    Ach mannekes, bekijk de financiële rekening eens goed. Dan zal je zien dat je aan je spelers beter voordelen in natura aanbied : per wedstrijd : 2 waterkes, 4 pistolets met gehakt en een koffie. En een verplaatsingsvergoeding van 0.38 eu per kilometer. Denk je nu echt dat je sponsering bij de bakker en de beenhouwer van de gemeente rond komt? Ja in 1925 misschien wel. Die spelers van toen waren blij met die voordelen in natura.
  • Herman Valaert

    4 jaar geleden
    De Vries zal wel weten waarom zij geen licentie krijgen zeker hé ? Ik vind dit erg - maar medelijden dat bestaat niet in de sport hoor beste vrienden - stel u voor zeg !
  • johan aerts

    4 jaar geleden
    De voorzitter van anderlecht heeft meer geld op zijn rekening staan dan al de andere belgische ploegen tesamen. Op wat wacht hij ?
  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Wat hoopt die onnozelaar te bereiken ? Lokeren is een verzopen kalf zonder toekomstmogelijkheden . Een investeerder zou goed gek zijn om hier nog geld in te steken en met nostalgie koop je niks.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Lokeren 4 miljoen schuld geen licentie, Anderlecht 23 miljoen en belangenvermenging wel een licentie. Klasse justitie in het voetbal?