Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

Meer druk op relatie en meer verveling: dit is hoe de coronacrisis op het gemoed van de Belg weegt

Steeds meer Belgen vervelen zich nu ze al wekenlang zoveel mogelijk moeten binnen blijven door de coronamaatregelen. Ook het aantal Belgen dat zegt gevolgen te ondervinden voor zijn of haar sociaal leven, neemt toe. Tegelijkertijd leggen de maatregelen ook steeds meer druk op onze relatie. Dat blijkt uit een exclusieve peiling door onderzoeksbureau iVOX bij 5.000 Belgen.

15 reacties

  • Cindy Castro

    4 jaar geleden
    Helemaal mee eens.dat ze die man in die raad zetten die is ten minste realistisch.
  • Tania Dedycker

    4 jaar geleden
    Spreek voor jezelf.. ik vind het super zo! En men kids ook. Maak zelf een structuur ipv lui te worden.
  • anja swers

    4 jaar geleden
    Vervelen en geen sociaal leven ? Doe dan vrijwilligerswerk. Zo leer je nieuwe vrienden kennen . Er zijn handen tekort. Word eens volwassen en kijk eens wat je wel allemaal kunt doen. De beloning is heel groot. Een glimlach en voldoening dat je iemand kan helpen. Problemen thuis ? Geniet van je kinderen en verwen ze niet. Jong geleerd is oud gedaan. Bekijk eerst zelf wat je wil en los het op ipv klagen.
  • Raphael Coryn

    4 jaar geleden
    mensen moeten een keer 3 of 4 weken iets opofferen en er zijn al allerlei problemen. Denk eraan het is voor jullie gezondheid of wel voor uw leven. Zaag niet en maak er het beste van.
  • Maarten Debacker

    4 jaar geleden
    Als de geluksscore zo vlug daalt, betekent het dat heel veel mensen hun geluk bepalen aan de hand van oppervlakkigheden of in een verkeerde gezinssituatie vertoeven die hen pas duidelijk wordt als ze echt 'samen' leven.