© Facebook

Gezocht: de grootste Quick-fans

Meteen nadat het nieuws bekend was geraakt dat Burger King Quick overneemt, werden heel wat fans van de Belgisch-Franse hamburgerketen ongerust. De fans van de Big Whopper (Burger King) wrijven zich in de handen, maar liefhebbers van de Giant (Quick) vrezen dat ze hun geliefde hamburger binnenkort voorgoed zullen moeten missen. En zoals dat in deze digitale tijden gaat, wordt er dan een Facebookgroep opgericht.

fivr

Vandaag komen ook de vakbonden en de directie samen. Die vergadering was al enkele weken gepland, maar vooral de maandag bekendgemaakte ombouw van Belgische Quick-restaurants naar Burger Kings zal nu ter sprake worden gebracht.

Er werken ongeveer 3.500 mensen bij Quick België en Luxemburg, van wie 600 bij Quick en de overigen bij franchisenemers.

Wanneer en waar het eerste Burger King-restaurent in ons land zal komen, zal pas na de zomer, als de operatie is afgerond, kunnen worden meegedeeld. Hetzelfde voor de vraag of alle overgenomen fastfoodrestaurants zullen blijven bestaan, op dezelfde locatie, en of hun aantal zal worden uitgebreid.


Wij zijn op zoek naar de grootste Limburgse Quick-fans. Springt u (bijna) dagelijks binnen in een van de Quick-restaurants? Laat het ons weten via hier@reageren.be. Vergeet uw naam en telefoonnummer niet te vermelden.


Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer