Harry en Meghan krijgen weeral kritiek.
Volledig scherm
Harry en Meghan krijgen weeral kritiek. © AFP

Harry en Meghan krijgen kritiek op lancering Archewell tijdens coronacrisis: “Ze denken echt alleen maar aan zichzelf”

RoyaltyDe Britse prins Harry (35) en zijn vrouw, Meghan Markle (38), krijgen weeral kritiek op hun Megxitstrategie. Deze keer gaat het over hun nieuwe organisatie Archewell, die ze midden in de coronacrisis lanceerden. “Mensen zijn dood aan het gaan”, klinkt het op Twitter. “Dit is echt geen goede timing. Denken jullie dan alleen maar aan jezelf?”

9 reacties

  • Edwige Spiegel

    4 jaar geleden
    Corona, of niet, het leven gaat toch voort, ook voor Harry en Meghan. Als iedereen zich nu eens niet meer zou bemoeien met die mensen, zou dat al een goeie zaak zijn. Laat dat koppel toch gewoon gerust, ze zullen hun plan wel trekken. Positief dat ze bezig zijn. Uiteraard denken die aan zichzelf, bij mijn weten doet iedereen dat, dus doodnormaal.
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    natuurlijk denken die enkel aan zichzelf. net zoals de rest van de wereld!
  • François Defosse

    4 jaar geleden
    Wereldvreemd tot en met
  • Julien Cuypers

    4 jaar geleden
    Zo'n mensen zijn totaal niet meer van deze wereld. Het enige wat ze kennen is geld uitgeven en aandacht opeisen. Maar hoe ze geld verdienen en dit geld beheren daar hebben ze geen idee van. Dit droomhuwelijk gaat mijn inziens niet blijven duren, deze Meghan is hier niet tegen opgewassen. Zij dacht dat haar leven één was als in een sprookje, geld uitgeven en doen wat ze graag deden. Maar helaas!!!
  • Patrick Rasschaert

    4 jaar geleden
    Het is altijd wel iets met de Engelsen. Doen ze niets dan zijn het profiteurs, doen ze wel iets goed dan vinden ze het maar normaal en zoeken toch iets om kritiek op te geven. Harry zou beter eens goed van zich afbijten en hen op hun plaats zetten. Tijdens de coronacrisis al veel gezien wat een egoïsme