Experts Marc Van Ranst, Steven Van Gucht, Geert Meyfroidt en Erika Vlieghe deden vandaag in VTM Nieuws een oproep om de zomer te redden.
Volledig scherm
Experts Marc Van Ranst, Steven Van Gucht, Geert Meyfroidt en Erika Vlieghe deden vandaag in VTM Nieuws een oproep om de zomer te redden. © VTM NIEUWS

Corona-experts doen oproep: “Als we de zomer willen redden, blijf dan nu in uw kot”

We hebben er de hele winter naar uitgekeken: mooi lenteweer, kunnen buitenkomen en genieten van het zonnetje. Maar nu het zover is, moeten we de verleiding weerstaan om uit ons kot te komen, zeggen experts. Als we de zomer willen redden, dan moeten we nu binnenblijven.

138 reacties

  • Carl Vangenechten

    4 jaar geleden
    Blijf in uw kot, dat is duidelijk. Maar wat moet je doen als je in een huis woont?
  • andre martin

    4 jaar geleden
    Men had beter die grenzen gesloten gehouden, verlog in eigen land toestaan. Zo heb je ten minste alles in de hand en weinig risico dat we met zen allen binnen een paar maanden terug verplicht in ons kot mogen blijven. MAAR HET MENSDOM.
  • Tania Panis

    4 jaar geleden
    De meeste mensen luisteren niet meer, maar wacht ze zullen het wel zien als het zal terug komen. In de winkels lopen ze door elkaar zonder masker op, houden geen afstand meer. De meeste doen of er niets aan de hand is. Wel ze zullen wel zien na de grote vakantie, als het al zolang zal duren.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Die zogenaamde experts zijn blijkbaar liever BV dan verstandige (?) mensen met een verstandige oplossing. Veel bla bla bla in de media, en cijfers over gestorven mensen . Maar een degelijke oplossingen kunnen ze niet geven . Prutswerk en knoeiwerk dat is blijkbaar alles wat ze kunnen . Dikke knoeiers en sukkelaars noem ik die zogenaamde experts.
  • Albert Viane

    4 jaar geleden
    En van de zomer ook nog eens in ons kot blijven?