BrunoPress/Abaca Press
Volledig scherm
© BrunoPress/Abaca Press

Het is blote-benen-weer: de leukste lange rokken en jurken

De afgelopen dagen konden we genieten van heerlijk lenteweer. En dat zal volgende week - op enkele dipjes na - zo blijven. Het is ook meteen het startschot voor de jaarlijkse blotebenentijd. Hallo, melkflessen! Wij zochten enkele leuke lange rokken en jurken voor de sneeuwwitjes onder ons. 

5 reacties

  • Anna Bortels

    4 jaar geleden
    Mensen, wees blij met de 2 gezonde benen die je hebt. De mijne zijn na een ongeval op mijn 18de voor het leven verminkt zodat ik niets korts kan dragen. Ik ben dus heel blij als ik iets luchtigs en lang vind. Dus, bij deze, bedankt voor de tips, al is de titel van dit artikel een beetje ongelukkig gekozen.
  • Theo Schuermans

    4 jaar geleden
    Lange rokken, dat zijn geen blote benen hé, blote benen zijn korte jurkjes en shorts, of mogen we de nieuwkomers niet shockeren?
  • Michel Bossier

    4 jaar geleden
    Geef mij maar blote benen hihi
  • Dirk De Buyst

    4 jaar geleden
    Door een lange rok te dragen gaan die beentjes niet bruin worden, hoor.
  • Sven Breugelmans

    4 jaar geleden
    Het is blote benen weer, dus draag een lange rok?! Bij de meeste 'artikels' van deze website weet ik weer dat de enige reden dat ik er op zit is omdat het gratis bij mijn telecomabonnement zit. De mensheid is sowieso irrationeel, maar jullie doen er meestal graag nog een schepje bovenop.