RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Een piepjonge paus en Jezus in quarantaine: tv-tips die corona even doen vergeten

TVDe bioscopen zijn gesloten, evenementen en festivals zijn geannuleerd of uitgesteld. Door de uitbraak van het coronavirus worden we allemaal gedwongen om thuis te blijven, maar wat doe je dan een hele dag in quarantaine? Onze chef showbizz Jelle Brans kijkt dezer dagen nog meer televisie dan gewoonlijk en raadt u aan dat ook te doen. Van Chinese dromen tot de verfilming van Paul Potts: dit is zijn selectie van de verborgen parels op alle zenders en platformen.

0 reacties

  1. “Misschien had ik me dus beter helemaal niét voorbereid”: Coco valt als vierde af in ‘De mol’
    PREMIUM
    tv

    “Misschien had ik me dus beter helemaal niét voorbereid”: Coco valt als vierde af in ‘De mol’

    “Ik ben blij dat het niet gelukt is. Zo hoeft er niemand onterecht naar huis.” Marta Corbillo Colom, Coco voor de vrienden, wilde zich aanvankelijk niet laten verleiden door ‘De mol’ om goede antwoorden te kopen. En de bescheiden deal die ze - na enig aandringen - uiteindelijk toch sloot, heeft haar niet kunnen redden. Exit Coco dus, met haar kenmerkende grote glimlach en een welgemikte Spaanse afscheidsgroet: “Adiós!”. Dit is haar eerste interview sinds de eliminatie.
  2. Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Na Nederlanders Jill en Salar en de Belgische militair Bart, was het opnieuw een Vlaamse kandidaat die ‘Big Brother’ won. De 32-jarige Glenn uit het Oost-Vlaamse Stekene kroonde zich op zaterdagavond tot winnaar van ‘de moeder aller realityshows’, en kreeg een cheque van 56.266 euro mee naar huis. Daarmee haalde de werknemer van Volvo Cars Gent het van de Nederlandse fit girl Alice (19), die zich tevreden moest stellen met de tweede plaats. Eerder op de avond moest de Nederlandse TikTok-ster Randy (29) al het huis verlaten, en behaalde zo de bronzen plak.