Koala met kleintje
Volledig scherm
Koala met kleintje © Getty Images

Heuglijk nieuws: koala’s die gewond raakten tijdens bosbranden, worden weer vrijgelaten in het wild

 Na de ellende en het leed dat de verwoestende bosbranden in Australië hebben veroorzaakt, is er nu ook hoopvol nieuws. Voor heel wat koala’s die toen gewond zijn geraakt, is nu het moment suprême aangebroken. Het moment waar dieren en verzorgers zo lang hebben naar uitgekeken: ze mogen weer naar naar huis, naar de natuur. Welkom vrijheid.

7 reacties

  • pierrette pierrette walraevens

    4 jaar geleden
    Mijn dochter heeft Awen geadopteerd en is al 2 maanden vrij
  • Daniel Tant

    4 jaar geleden
    Jan. ik vind het zo leuke beestjes ik zou er graag een bij mij willen, spijtig ik heb geen bomen staan anders direkt.
  • Daniel Tant

    4 jaar geleden
    Ik vind dat echt om te genieten hoe dieren weer in de natuur kunnen leven, ten slotte het is levend wezen ik moet al mensen bedanken voor de in zet van die dieren trouwens het is een van de waar ik het meest naar uitkijk super.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Het zou er zijn dat een van de mooiste dieren op aarde er niet meer zou zijn. En zeg nu zelf wie zou niet zo'n knuffel thuis willen hebben. Maar laat ze maar liever uit waar ze thuis horen. en btw, zij zullen wel alles vergeten zijn. Zij zullen wel geen psycholoog nodig hebben om hun trauma te verwerken. Hopelijk zullen zij de mensen mogen vertrouwen als ze elkaar nu tegenkomen in hun vrijheid.
  • Ann Van der Borght

    4 jaar geleden
    Prachtig werk geleverd. Ik hoop dat ze nu een goed leven tegemoet gaan en er terug geen bosbranden meer komen. Zo een lieve diertjes ze zien er zo schattig uit. Proficiat mensen daar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️