© Getty

Tom Hanks bewijst eens te meer dat hij de meest sympathieke filmster ooit is

Tom Hanks heeft al een straffe reputatie, in de beste zin van het woord. De Hollywood acteur van onder andere The Terminal, Forrest Gump en The Da Vinci Code won opnieuw de harten van zijn fans. Hij hielp één van hen bij het winnen van een weddenschap door simpelweg zijn brieven te beantwoorden.

mrra

Zena Gopal, een meisje uit Canada had een weddenschap afgesloten met haar vriendinnen. Elk van hen wou koste wat kost een het allersnelst een foto hebben met een celebrity. Zena hoopte haar idool, Tom Hanks, zo ver te krijgen. Ze stuurde een foto van zichzelf in een brief mee, waarin ze vroeg om een selfie.

Nog geen drie weken later kreeg ze al antwoord. Hij schreef haar een uitgebreide brief, waarin hij zich verontschuldigde voor zijn baard. “Sorry, hé, maar ik ben aan het draaien voor iets waar ik weer een baard voor nodig heb.” Met een goede portie nuchtere zelfspot voegde hij er nog aan toe: “Deze polaraid is klaar geraakt, terwijl ik aan het typen was. ’t Ziet er eng uit.”

© Imgur

Helemaal op het einde voegde hij ook deze foto toe. “Zijn foto deed me zo hard lachen, geweldig dat hij zijn fans hun brieven leest. Het heeft echt mijn jaar gemaakt.”

© Imgur

Niet de eerste keer

Dat is niet de eerste keer dat de acteur zich zo populair maakt met een heel menselijke actie. Eerder dit jaar verraste hij een koppel dat hun trouwfotoshoot aan het houden was. Hanks was aan het joggen en was zo gecharmeerd door de bruid en bruidegom dat hij even halt hield om een praatje te maken. Eén selfie later had het koppel een straf verhaal om later aan hun kinderen te vertellen.

Tom Hanks stuurde ook een typemachine naar één van zijn fans, omdat die prachtige sketchen maakte van de acteur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER