De Facebookgroep 'Belgisch online shoppen'.
Volledig scherm
De Facebookgroep 'Belgisch online shoppen'. © rv

Veel consumenten ontdekken online shoppen voor het eerst

Nu het haast niet anders kan door de coronacrisis, wagen veel mensen zich voor het eerst aan online shoppen. In een bevraging van onderzoeksbureau Kantar bij 500 Belgen, zegt 11 procent voor het eerst online kleding gekocht te hebben.

3 reacties

  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Och ja, ook waar. De prijs voor de pakjes gaat met 25ct omhoog. Groot drama, gigantisch drama - iedereen op zijn achterste poten. Dat pakje wordt dan waarschijnlijk nog besteld met een Smartphone van 750 euro - en dat was helemaal niet duur.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Er zullen veel zelfstandigen opkijken na deze crisis.E commerce is makkelijk en goed-koper dan de traditionele handel (zeker buitenland).
  • Gerd Van nieuwenhove

    4 jaar geleden
    En de post voor pakjes stijgt .. Knap staaltje top management ! Leve post nl ?
  1. Engie plant investering van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentrales met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    Engie plant investe­ring van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentra­les met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    De energiegroep Engie is van plan tot vier miljard euro te investeren in ons land tegen 2030. Dat heeft de nieuwe CEO van Engie België, Vincent Verbeke, vandaag bekendgemaakt. Zo pakt de Belgische marktleider uit met een nieuwe strategie, genaamd Energize2030, voor de komende jaren. Engie wil meer elektriciteit opwekken via hernieuwbare energie, investeren in flexibele capaciteit en een voorloper zijn in de verandering naar groene waterstofenergie. Maar er is momenteel niet veel enthousiasme over een eventuele levensduurverlenging van kerncentrales Doel 4 en Tihange 3 met twintig jaar in plaats van tien jaar.
  2. Overheid aast op 433 miljoen aan achterstallige inningen: wat als je met een onbetaalde boete op de baan wordt betrapt?
    PREMIUM
    36

    Overheid aast op 433 miljoen aan achterstal­li­ge inningen: wat als je met een onbetaalde boete op de baan wordt betrapt?

    Iemand die bij een simpele wegcontrole al acht jaar ruim 6,2 miljoen euro aan achterstallige schulden aan de overheid blijkt te hebben. Het voorval in Hasselt klinkt absurd, maar blijkt geen alleenstaand geval. Alleen vorig jaar al verklaarden rechters ruim 518 miljoen euro aan misdaadgeld verbeurd. En dat geraakt maar moeizaam tot in de schatkist: er werd tot nu toe 85 miljoen geïnd. Hoe kan dat?