Dokter Erika Vlieghe zal de expertengroep voorzitten.
Volledig scherm
Dokter Erika Vlieghe zal de expertengroep voorzitten. © BELGA

Experten komen dinsdag met eerste rapport over exit-strategie voor coronacrisis

De expertengroep over de exit uit de coronacrisis (GEES) zal dinsdag een eerste verslag aan de regering overhandigen. Dat heeft premier Sophie Wilmès (MR) donderdag in de Kamer verklaard. "Er zal een voor- en na-corona zijn", waarschuwde de eerste minister.

3 reacties

  • Stephan Persoons

    4 jaar geleden
    Allez, ze vraagt al voor volledige bevoegdheden terwijl ze tot op heden enkel nog maar de ene blunder na de andere gedaan heeft. Goed bezig!
  • Michael Van de Walle

    4 jaar geleden
    Van de Walle Michael men had direct het leger en civiele bescherming moeten inschakelen om evenementen hallen in te richten enkel als opvang voor corona patiënten. vrijwilligers aanwerven en snelcursus geven specifiek voor corona virus behandeling deze zullen we in de toekomst zeker nodig hebben.
  • bert pare

    4 jaar geleden
    Waarom de winkels zoals garages, toonzalen keukens, tegels, ramen enz. niet openen die lokken toch de massa niet, desnoods op afspraak. Het zal nogal een geloop en drukte worden na de lockdown ik moet al direct een week verlof nemen om mijn keuzes te gaan maken in al die winkels. Ik heb toch een beetje mijn bedenking hoe expert die mensen wel zijn.