Vanhaezebrouck, Preud'homme, Bayat, Trebel, Januzaj en Fellaini.
Volledig scherm
Vanhaezebrouck, Preud'homme, Bayat, Trebel, Januzaj en Fellaini. © Souliers du coeur

Ook Fellaini en Nainggolan doneren mee: Mogi Bayat brengt grote namen uit voetbalwereld samen in strijd tegen corona

VoetbalMet ‘Souliers du coeur’ en onder leiding van spelersmakelaar Mogi Bayat bundelen een vijftigtal (Belgische) voetballers en trainers de krachten in de strijd tegen het coronavirus. Onder anderen Marouane Fellaini, Adnan Januzaj, Radja Nainggolan, Dieumerci Mbokani en Michel Preud’homme nemen deel en doneerden al een bedrag. Het doel? “Concrete hulp aanbieden aan mensen die elke dag zichzelf in gevaar brengen om anderen te helpen.” 

4 reacties

  • Nadine Huldemont

    4 jaar geleden
    Meer dan de helft komt terug als aftrekbare kost. Elke euro die ik geef, kan ik iets minder kopen in de winkel. Een iets legere koelkast is het resultaat.
  • evert heindryckx

    4 jaar geleden
    En toch maar inbrengen in de belastingen, dan betaald de burger
  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Het is wachten wanneer de farmaceutische bedrijven gaan doneren en daarna de banken de dollarcrisis gaan betalen. Het is hun angst scenario dat momenteel nog voorlopig wordt gevolgd. Waarom zou men geld lenen voor een economie die wordt stilgelegd omdat men het vertikt mensen menswaardig te behandelen tegen Corona 19 . Want het geneesmiddel heeft zich al bewezen. Het hoeft niet van EU, banken, politici, virologen ... die graag angstagenda doorvoeren af te hangen. Zij zijn verantwoordelijk.
  • David Smet

    4 jaar geleden
    Heel mooi gebaar, samen sterk!!!