Nils Van Brantegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Nils Van Brantegem. © RV

Licentiemanager Nils Van Brantegem over zijn bloedrode verdict: “Niet verwacht dat het zó erg zou zijn”

Belgisch voetbalRood licht voor zeven clubs: nooit was het licentiebloedbad zo groot. Licentiemanager Nils Van Brantegem geeft ons een zeldzame inkijk in een van de meest hallucinante hoofdstukken uit de geschiedenis van het Belgisch voetbal. “Ik had niet ­verwacht dat het zó erg zou zijn.”

15 reacties

  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    hoeveel heeft hem opgebracht voor anderlecht en mechelen een licentie te geven.
  • Arie Verwimp

    4 jaar geleden
    Als hij consequent was geweest en eerlijk dan had Anderlecht en KV Mechelen nooit een licentie mogen krijgen..
  • patrick feyen

    4 jaar geleden
    Je gaat me toch niet vertellen dat deze beslissingen door 1 man genomen worden? Ze moeten eens in Spanje Italië en Engeland gaan zien!
  • Karel Dierckx

    4 jaar geleden
    Schulden zijn op zich geen probleem, Frans Huygen. Een club die een stadion of trainingscomplex wil zetten heeft een lening nodig en dat is doodnormaal, zolang je kan aantonen dat je omzet je ook in staat stelt die schulden af te betalen op de correcte termijn. Bij een aantal ploegen gaat het echter om financiële problemen om de gewone werking te kunnen afbetalen en dat is wel problematisch. Ik denk ook niet dat Van Brantegem echt zo verrast was, tenzij misschien van Standard. En dan nog.
  • jeff verschaeken

    4 jaar geleden
    Wat als het parlement snoeit in de voordelen van spelers en clubs? Hoeveel schieten er dan nog van over? Nog een jaartje geduld!