Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © vertommen

Experts moeten duidelijkheid geven over dragen mondmasker

Een nieuwe taskforce moet duidelijkheid scheppen over het dragen van mondmaskers. Dat schrijft L'Echo vrijdag op basis van een document van de Risk Management Group. 

9 reacties

  • danny De Coster

    4 jaar geleden
    in andere landen hebben ze ook zulke taskforce van specialisten maar communiceren ze er niet over is dat misschien beter dan?
  • geert vingerhoets

    4 jaar geleden
    als je geen maskers hebt wat moet je dan tegen de bevolking zeggen
  • Kris Kras

    4 jaar geleden
    Van Ranst was toch al duidelijk genoeg. Volgens hem heeft het geen zin om op straat een mondmasker te dragen. Natuurlijk denkt die dat we dom zijn en niet beseffen dat zijn uitspraak gekleurd is door het tekort aan maskers. Eens experten hun uitspraken kleuren om feiten te minimaliseren en te verdoezelen, verliezen ze hun geloofwaardigheid. Nu zijn ze rijkelijk te laat met hun objectiviteit. Ik denk dat ieder wel zal doen waarbij hij/zij zich goed en beschermd voelt.
  • Jean Donny

    4 jaar geleden
    Voor alle problemen heeft de politiek een taskforce nodig in Belgie, is dat goed bestuur ? kunnen we dan onze politiekers niet grotendeels hunne C4 geven? want ze doen niet het werk en nemen niet de verantwoordelijkheid waar ze rijkelijk voor vergoed worden! jean donny
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Ik voel mij daar niet goed bij wanneer een expert zegt dat ik geen mondmasker moet dragen. Hij zegt dat waarschijnlijk van achter het zijne. Experten van onze task-forces. Ik wil maar zeggen dat ik in niet te vermijden milieus kom, zoals groot warenhuizen, bus en tram. En dat ik mij daar heel zeker niet beschermd voel. Waar blijft het Belgisch bedrijf dat die maskers mag maken?