Janine Bischops
Volledig scherm
PREMIUM
Janine Bischops © Kristof Ghyselinck

Janine Bischops (78) is bang voor het coronavirus: “Ik ben al dertig dagen mijn huis niet uit geweest, en niemand komt bij mij binnen”

ShowbizzVan een overladen agenda tot verplichte afzondering in eigen huis: het leven is voor Janine Bischops (78), net als voor alle Vlamingen, plots drastisch veranderd. En hoe positief de sympathieke actrice meestal ook in het leven staat, voor dit coronavirus is ze zeer bang. In zoverre zelfs dat ze alle instructies van de overheid tot in het allerkleinste detail opvolgt, en voor zichzelf zelfs nog wat strenger is dan wat van iedereen wordt verwacht. “Ik kom niet uit mijn huis, en niemand komt in mijn kot”, zegt ze resoluut in dit exclusieve interview met weekblad Primo.

4 reacties

  • Edwige Spiegel

    4 jaar geleden
    Tja, niks speciaals, zo hoort het, zo doen er veel mensen het. Moest iedereen dit consequent gedaan hebben vanaf 12 Maart had het virus zich niet zo fel kunnen verspreiden, en konden we misschien allemaal al terug buiten komen.
  • lode wijk

    4 jaar geleden
    zo moet iedereen dit doen, enkel boodschappen doen lukt mij enkel om zelf buiten te komen.
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    Door zulke berichten worden de mensen nog banger dan ze al zijn. Het is haar volste recht wat ze nu doet, maar daar heeft de bevolking geen boodschap aan. Persoonlijk vind ik deze covid 19 sterk overroepen. Het is wel een "speciaal virus" dat veel van zorginstellingen vraagt. Van Ranst heeft het ook al gezegd. Jaarlijks sterven er 250.000 mensen aan een normale griep. Nu zijn we nog maar aan de 70.000.
  • Diego Missiaen

    4 jaar geleden
    Zo hoort het ook. Mocht iedereen de maatregelen op deze wijze uitvoeren, zijn we binnen de kortste keren verlost van het virus