Leen Demaré


Vilvoorde
Juli 19
Volledig scherm
Leen Demaré Vilvoorde Juli 19 © Kristof Ghyselinck

Leen Demaré gaat weer radio maken

ShowbizzHet was als een donderslag bij heldere hemel toen Leen Demaré (57) afgelopen najaar werd bedankt voor bewezen diensten bij Joe. De radiostem deelde haar moeilijkheden met het zoeken naar een job al openlijk, maar ze lijkt nu toch de vruchten te plukken van haar zoektocht, want ze zal binnenkort weer op de radio te horen zijn, maar dan bij Nostalgie.

31 reacties

  • Filip De Backer

    4 jaar geleden
    Sorry Joe maar ik schakel over naar Nostalgie! Schijnt dat ze er daar een nieuwe top DJ bijkrijgen. Veel succes met je nieuwe job Leen!
  • rita bredael

    4 jaar geleden
    Hals ik je zag bij Danira in Vandaag..vond ik dat jij nog een nieuwe kans moest krijgen...je hebt een mooie stem..een je stelt zinnige vragen
  • Patrick Clabau

    4 jaar geleden
    Ben blij voor jou Leen, dat je terug kunt doen wat je graag doet, succes ermee
  • Nadine Eggermont

    4 jaar geleden
    Toen Leentje en radio Donna stopte , stopte bijna mijn radio te spelen. Ik vind en vond radio Donna top ! En Leen was DE STEM van deze zender. Zo een sexy stem zoals Lutgarde Symoens in de vroegere nacht wacht. Top Leen ! Veel succes in jouw nieuwe job !
  • Marcella Tratsaert

    4 jaar geleden
    Beste Leen, super dat we je terug zullen horen op de radio. We miste je stem, je uitbundigheid en je aanstekelijke lach. Jou stem is gemaakt om te presenteren. Voor jou veranderd ik van radiozender, je hebt aan mij alvast terug een trouwe luisteraar. Heel veel succes en in dit geval " kom maar uit je kot " Leen.