Paasbloemen in bloei.
Volledig scherm
Paasbloemen in bloei. © EPA

Zonnig en warm paasweekend: tot 24 graden op zaterdag

We gaan een zonnig paasweekend in ons kot tegemoet. Vandaag krijgen we nog altijd droog, zonnig en warm weer met in de namiddag vorming van enkele stapelwolken in de Ardennen. De maxima liggen tussen 17 of 18 graden in de Hoge Venen en 21 à 22 graden in het centrum van het land. 

4 reacties

  • Jan Jets

    4 jaar geleden
    Net naar Brussel gereden om men vriendin op te halen op haar werk in de zorg, er zijn gewoon veel te veel mensen buiten.
  • Marco Maerten

    4 jaar geleden
    Volgend probleem wordt droogte..een klimaattrend volledig te danken aan een eeuw dogma economische groei. De pandemie was slechts één van de gevolgen hiervan. Nog wetenschappelijk artikel gelezen dat door roofbouw en vernietiging van habitats,veelvuldig reizen virussen,ziekten sneller dan ooit de wereld rondgaan.
  • Jeroen Custers

    4 jaar geleden
    De Corona piek zal binnen 2 weken dus weer stevig oplopen, want van maatregelen lijkt niemand zich nog iets aan te trekken.
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Het zal niet lang meer duren als het zo een weer blijft dat we terug in de problemen gaan komen met water tekort. 5 weken geleden stonden de velden en beken onder water en nu staan ze al zo goed als droog. Alle bomen, struiken en planten zuigen alles uit de grond met hun wortels omdat die gaan bloeien door bladeren te krijgen. Nu heeft de natuur het meest water nodig.