Dokter Deborah Birx van de White House Coronavirus Task Force geeft uitleg bij de curve van het aantal doden per dag.
Volledig scherm
Dokter Deborah Birx van de White House Coronavirus Task Force geeft uitleg bij de curve van het aantal doden per dag. © AFP

Coronavirus nu belangrijkste doodsoorzaak in Verenigde Staten

Het nieuwe coronavirus is sinds deze week de belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Het is daarmee dodelijker geworden dan hart- en vaatziekten en kanker, die anders afgetekend de belangrijkste oorzaak zijn van overlijden in de VS.

4 reacties

  • André Gijbels

    4 jaar geleden
    @ Mischel, op één punt hebt u gelijk, maar het zijn de rijke die het sterkste zijn, en de gewone burger de zwakste, dus het eigenlijk gene natuurlijkste selectie meer.
  • Beate Liefkens

    4 jaar geleden
    @Michel Philippe...hier in België doet men er alles aan om het virus te bestrijden en toch staat België in top 4 van landen met meeste doden wereldwijd...? Heeft u daar een verklaring voor?
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    En door Vuurwapens alleen al vallen er elk jaar in de VS meer dan 30.000 doden niet alleen zoals dit Virus tijdelijk maar elk jaar opnieuw !? Maar daar Geen Lockdown of massale Hysterie voor er wordt zelfs niks aan gedaan ?
  • Michel Philippe

    4 jaar geleden
    In feite door het coronagevaar te bagatelliseren heeft hij de groepsimmuniteit gepromoot. Het komt er in feite op neer: "laat de sterken overleven en de zwakken sterven". Een soort natuurlijke selectie zoals bij de dieren. Moreel verwerpeljk natuurlijk. Op die manier moeten er geen voorzogsmaatregelen getroffen wordenn. Het is een catastrofe geworden. Het toppunt van egoisme.