Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Zomerfestivals willen in dialoog met overheid: “Ticketverkoop alleen is honderden miljoenen aan schade”

FestivalsDe organisatoren van alle zomerfestivals, waaronder Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop, willen in dialoog met de overheid. Dat zeggen ze in een open brief. “Alleen de tickets die wegvallen met het annuleren van zomerfestivals betekent al een schade van honderden miljoenen euro’s”, zeggen ze. “Laat ons alsjeblieft mee nadenken over creatieve oplossingen.”

36 reacties

  • Eduard Janssens

    4 jaar geleden
    Er is maar één juiste oplossing Afschaffen !! , anders zijn onze inspanningen voor niks geweest !,
  • Melissa Ivonne Suzanna

    4 jaar geleden
    Zou het geen beter plan zijn om iedereen die (zolang de crisis duurt) ergens anders tewerkgesteld kan worden een (tijdelijk) alternatieve job in de dienstverlening te bezorgen? Al gaat het maar om reinigen van ambulances / IC-afdelingen of bijv. in de bezorging / sortering bij BPost? Ik weet niet hoe het in België is, maar in NL komen we handen tekort door de talloze kaarten en pakjes die nu binnenkomen. :)
  • victor vleugels

    4 jaar geleden
    Uitstellen en de miljoenen winst uit het verleden daar spreekt men niet van, dan moeten zij die daar naartoe zouden gaan maar bijleggen.
  • Peter Johan

    4 jaar geleden
    Kan echt niet zo moeilijk zijn om te begrijpen: er wordt deze zomer niet gefeest, geen (grote) festivals georganiseerd, niet gevlogen, niet naar het buitenland gegaan, en er zullen ook geen massa's mensen op de binnenlandse toeristische plaatsen zijn...
  • Pieter Verheyen

    4 jaar geleden
    We oogsten wat we zaaien.. Het moest allemaal groter en beter, hoe langer hoe meer.. Alles op schop en terug vanaf 0. Om dan binnen 100 weer hetzelfde liedje te draaien. Ach, we leren het nooit..