Marc Wathelet.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Wathelet. © Tim Dirven

“België heeft braaf de WHO gevolgd, maar de WHO was fout”: Marc Wathelet, ‘dramaqueen’ volgens De Block

Marc Wathelet, gespecialiseerd in coronavirussen, schrijft al twee maanden boze brieven naar de regering. Een antwoord krijgt hij niet, tenzij dan de stempel ‘dramaqueen’. “België heeft de Wereldgezondheidsorganisatie gevolgd, maar die was fout; zo simpel is het.”

73 reacties

  • Jens van den Broeck

    4 jaar geleden
    Dat zei Trump ook al, en wederom heeft hij gelijk.
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Met 8 ministers voor volksgezondheid zal het wel lukken zeker!
  • august luyckx

    4 jaar geleden
    Inderdaad deze Maracheh regering zal niet zeggen wat de WHO als blablabla zegd het zijn de slachtoffers die de prijs betalen en nogmaals men had onmidelijk de vakantiegangers moeten in qaurantaine zetten, maar waarom heeft men geaarzeld ? Om de producenten niet met afwezig personeel op te scheppen ,maar wat is het resultaat ! Deze hebben de mogelijkheid gehad om het virus door te geven , resultaat dat hebben wij nu !
  • Bernard Loncke

    4 jaar geleden
    Onze particratie regering en hun ingehuurde experten (lakeien die hen naar de mond praten) zal het duidelijk worst wezen dat er levens op het spel staan ! Het enige dat hen interesseert is dat ze goede PR krijgen voor de volgende verkiezingen zodat hun postje en riante verloning gevrijwaard blijven ! Het WHO was duidelijk fout wat betreft de mondmaskers en België heeft zich hierachter verstopt gewoon omdat ze geen mondmaskers hebben! Ze waren toch zo goed op alles voorbereid!
  • Willy Scholaart

    4 jaar geleden
    Aan allen die nu hun gal spuwen op onze politiekers kan ik alleen maar gelijk geven, en het is nu niet door de corona alleen vele mensen zijn ze al enkele jaren meer dan beu, zo zie je maar als ze alleen maar bezig zijn met hun postjes en poen scheppen hoever we het gebracht hebben, zelfs nu zijn ze er nog mee bezig ik hoop als deze pandemie voorbij zal zijn en hopelijk we opnieuw mogen gaan stemmen de mensen toch 2 maal zullen nadenken voor ze hun bolletje kleuren.