Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Zo zal de ‘economie op anderhalve meter’ eruitzien: tijdslots voor de trein, vast traject in de supermarkt

Over enkele weken begint ons land waarschijnlijk aan de afbouw van de lockdown, maar het normale leven blijft veraf. Straks zullen we werken, winkelen en reizen op anderhalve meter afstand. Maar hoe gaat die samenleving er dan uitzien?

17 reacties

  • Mario Adams

    4 jaar geleden
    @Niels Rogé Er zijn idd nog altijd mensen die dat onzin vinden. Ik zeg het ook nu al een paar weken: onze vrijheid van het pre-Coronatijdperk is voorgoed weg. Reken daar tegen eind volgend jaar nog de verplichte vaccinaties + verplichte RFID in de hand bij, en we worden slaaf van de overheid.. En als je de RFID weigert zal verstoten worden uit de maatschappij.
  • Niels Rogé

    4 jaar geleden
    Mensen, zien jullie niet dat de overheid zijn kans krijgt om een echte politiestaat op te richten...
  • Eric Van Damme

    4 jaar geleden
    Volgens mij zijn er maar 2 mogelijkheden :alles laboratoria inzetten op testen van de mensen, geen tienduizend maar tienduizenden of op het ontwikkelen van een verplicht vaccin
  • Pas Quello

    4 jaar geleden
    Haha. The Brave New World van Huxley. Dat zal geen waar zijn. 100 % No Way.
  • krista notelaars

    4 jaar geleden
    Hoe kan je afstand houden in een zo dicht bevolk België, de mensen leven te dicht op mekaar als we in België met weiniger mensen leven zijn er minder corona besmettingen dit verklaard waarom er minder besmettingen zijn in Nieuw Zeeland, men zou de grenzen in ieder land moeten toe houden.